专升本英语考试题型山东

这个很容易 一般淘宝上就有的 学校门口也有 有近十年的英语考试题 所有的公共课都有的 专业课的一般没有 你上淘宝搜 山东专升本英语历年真题 这个就是绿黄相见的

这个很容易 一般淘宝上就有的 学校门口也有 有近十年的英语考试题 所有的公共课都有的 专业课的一般没有 你上淘宝搜 山东专升本英语历年真题 这个就是绿黄相见的

■专升本英语考试题型

有听力,难度很小,应该说跟高考是一个难度,尤其是前几个题,很简单。

我去年考的,我英语水平一般般,但是听力似乎没有什么障碍。

满分是100分

能拉开分的主要是单选。

■成人高考专升本考试,英语考试题型及难易程度?

主要题形是阅读理解类的试题,现在社会所用英语主要依靠其交际能力和表达能力,所以用阅读理解或常用的英语表达题形为主,难度不是很大,关键就是单词,过了这关,基本上是可以过关,不会挂科。

■护理专业专升本考试题型

名词解释,单选,多选,简答,论述

■专升本学位考试英语考试题形是什么?谁有历年试题?

听力 完形填空 阅读理解 英译汉 作文

至于历年试题,我想你们学校应该会在快考之前有卖复习资料的,你可以去学校附近胡书店去转转!

■专升本的考试题难吗

黑龙江统招专升本英语难度在a级到四级之间的,至于专业课就根据所学科目而定了。其实专升本考试并不难,关键在于你对知识的掌握和备考时的态度,只要认真复习,考上的机率还是很大的。

■谁有2010年重庆专升本考试题(数学,英语,计算机)

2010年重庆普通专升本《大学英语》词汇与结构复习题

1.even though he has lived in china for many years, mark still can not _______ himself to the chinese customs.

a.adopt b.adjust c.adapt d.accept

2.he tried to _______ with the manager for has salary.

a.evaluate b.object c.bargain d.pause

3.to some _______, mary still does not understand this unit. but she herself does not believe so.

a.extend b.part c.extent d.content

4.great britain and france will hold a _______ regarding some european economic problems.

a.conference b.reference c.conversion d.cooperation

5.since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

a.make b.accustom c.force d.let

6.he has _______ much time and energy for his invention.

a.contained b.proceeded c.consumed d.paid

7.a good teacher always tries to _______ students to ask question.

a.encourage b.obey c.recall d.spread

8.if you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

a.admission b.agreement c.appointment d.alphabet

9.they say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

a. internal b.odd c.interesting d.dull

10.the judge _______ the murderer to twenty years in prison.

a.required b.ordered c.indicated d.sentenced

11.this university has _______ a great deal since our last visit.

a.appeared b.altered c.approached d.admired

12.she is narrow minded and always _______ what other people have.

a. jealous b.owes c.misses d.envies

13.when he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

a.grape b.grey c.grip d.grave

14.mary has never been _______ a ship.

a.abroad b.aboard c.above d.absorb

15.the modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

a. levels b.stories c.layers d.formations

16.the thief was _______ by the police at the railway station.

a.carpet b.mined c.captured d.mounted

17.in fact, there is no _______ liberty in any country.

a.adequate b.absolute c.private d.practical

18.there is too much noise outside. i can not _______my attention on my work.

a.connect b.flat c.fill d.concentrate

19.while studying at u.c.l.a.,mr.wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

a.encountered b.whispered c.swung d.maid

20.the _______ production of engines in our factory has doubled this year.

a.manual b.annual c.amount d.alike

21.the foreign minister made an excellent _______ on the current international situation.

a.committee b.command c.comment d.commission

22.they _______ cattle mainly for the international market.

a.carpenter b.district c.ox d.breed

23.he went to the dance last night but couldn’t find a _______ because of his strange clothes.

a.pond b.saddle c.partner d.salad

24.her father will never _______ of her going to study in the united states alone.

a.prove b.agree c.admit d.approve

25.i wish i could _______ you somehow for your kindness.

a.straw b.issue c.reward d.own

26.our teacher was _______ by the funny story.

a.naked b.yielded c.amused d.expanded

27.the young people made a new _______ to the governor

a.proposal b.submerge c.tendency d.thread

28.in the film we saw last night, the hero _______ his wife to death with his sword.

a.throat b.thrust c.trust d.thread

29.if there is no other way to save a _______ person in a tall building on fire, fire fighters may spread a net into which the person can jump.

a.volt b.wrapped c.trapped d.deserted

30.since 1978, many new _______ have been developed in our university to meet the increasing demands of the students.

a.disciplines b.entrances c.checks d.flames

31.how can we finish the work in the _______ of any other helpers?

a.era b.haste c.spare d.absence

32.the wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

a.died b.dumped c.drawed d.dyed

33.there are two governments in this country. but neither of them is regarded as the _______ one by the other.

a.panel b.legal c.purple d.republic

34.the question then ________: what are we going to do when we graduate from the university?

a.raises b.arouses c.arises d.rises

35.the _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

a. internal b.reserve c.interval d.radium

36.what we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

a.appearance b.application c.accomplish d.achievement

37.it is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

a.worthy b.virtual c.universal d.indefinite

38.his speech _______ the young people to continue their study.

a.glanced b.delayed c.inspired d.created

39.the ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

a.board b.clay c.kid d.wax

40.some people say that education is the best _______ for children.

a. investigation b.organization c.investment d.origin

41.she likes the _______ flower instead of the natural one.

a. article b.adventure c.ancient d.artificial

42.this highway runs _______ to the railway.

a. identical b.suitable c.parallel d.distribution

43.the rent for this house is $ 250. but you need also pay $50 first as the _______.

a.deposit b.council c.desired d.submitted

44.the rebuilding plan was _______ to the committee.

a.taped b.admitted c.desired d.submitted

45.jack london worked very hard and finally he _______ success.

a.made b.found c.sought d.achieved

46.it’s just _______ bite. there is nothing to worry about.

a.a vessel b.a temple c.an insect d.an arbitrary

47.jack is _______ of stealing the books from the library.

a.accused b.witnessed c.strained d.found

48.metals expand when they are heated and _______ when cooled.

a. indicate b.eliminate c.conquer d.contract

49.in order to _______ a good knowledge of english, he gave up his job and went to study in an english school.

a.require b.inquire c.acquire d.address

50.he checked carefully to _______ the possible errors in his design.

a.eliminate b.exceed c.enlarge d.vibrate 参考答案:

1.c 2.c 3.c 4.a 5.b 6.c 7.a 8.c 9.d 10.d 11.b 12.d 13.c 14.b 15.c 16.c 17.b 18.d 19.a 20.b 21.c 22.d 23.c 24.d 25.c 26.c 27.a 28.b 29.c 30.a 31.d 32.d 33.b 34.c 35.c 36.b 37.c 38.c 39.b 40.c 41.d 42.c 43.a 44.d 45.d 46.c 47.a 48.d 49.c 50.a

■历年山东专升本英语考试真题及答案

这个很容易 一般淘宝上就有的 学校门口也有 有近十年的英语考试题 所有的公共课都有的 专业课的一般没有 你上淘宝搜 山东专升本英语历年真题 这个就是绿黄相见的

■2014年山东省专升本统一考试英语试题

我是参加的2012年的山东省的专升本考试,当时买的英语真题,但是没有听力,我是用的大学英语四级的听力练得听力。你可以看看有没有卖专升本真题的,我记得有好多的

  • 共2页
  • 1

相关阅读